Skip links

Aplicatii IPTV pentru smart tv-uri

Experienta IPTV poate fi diferita de la o aplicatie la alta, asadar cel mai bine este sa testezi ce iti place tie cel mai mult. Unele aplicatii nu ofera EPG, chiar daca noi oferim. Altele nu ofera replay la emisiunile favorite, chiar daca noi oferim. Altele ti le ofera pe toate.

Majoritatea aplicatiilor IPTV sunt gratuite timp de 7 zile asa ca le poti incerca. Orice abonamente iptv ati ales din gama noastra, orice aplicatie va functiona.

Smart IPTV

Aceasta este cea mai cunoscuta si stabila aplicatie pentru vizionarea canalelor TV prin internet. Smart IPTV este disponibila pe mai toate magazinele de aplicatii din dispozitivul tau: Samsung Tizen, LG Web OS, Mag STB, Android TV, Amazon Fire Stick. Smart IPTV ofera posibilitatea de a accesa arhiva noastra TV (Timeshift) folosind functia de EPG cu care veti putea viziona emisiunea preferata din urma.

Ca toate aplicatiile bune insa, aceasta este contracost dar avand un pret modest: doar 5.49 EUR si televizorul ramane activ pe viata. Dupa instalare vei avea 7 zile gratuite, iar mai apoi taxa poate fi achitata prin site-ul oficial https://siptv.app/activation/

Mega IPTV

Aplicatia Mega IPTV ofera la randul ei tot 7 zile gratuite, dupa care costul licentei este de 5.79 EUR, din nou: activarea va ramane pe viata! Este o aplicatie care in ultimul timp a primit tot mai multa atentie, iar abonatii sunt multumiti de aceasta si noi o vom recomanda in continuare.

Mega IPTV este disponibila pe Samsung Tizen, Android TV, Amazon Fire Stick si pe unele modele de LG. Dupa cele 7 zile gratuite va trebui sa achitati taxa folosind site-ul oficial https://mega-iptv.app/activation

Quzu TV

Fiind o revolutie a ultimilor ani in industria de livrare a continutului IPTV, Quzu a fost una dintre “superstarurile” aplicatiilor. Are toate functiile posibile in materie de vizionare televiziune online.

Aceasta insa este mai scumpa decat variantele prezentate mai sus, insa merita sa o incercati deoarece aveti o saptamana la dispozitie sa va hotarati daca merita taxa de 8.99 EUR, o singura data pe viata prin https://quzu.tv/activation.

NET IPTV

La fel ca si Smart, locul acestei aplicatii este bine fondat in istoria IPTV-ului deoarece este pe locul 2 ca si popularitate doar ca avand anumite probleme de functionalitate noi o recomandam doar daca nu aveti alte solutii. Ca orice aplicatie de acest tip, aveti la dispozitie 7 zile gratuite de testare. Activarea aplicatiei Net IPTV este putin diferita decat cele prezentate mai sus, asadar aceasta costa 13.99 EUR pe viata sau 6.79 EUR pe 24 luni. Activarea se face de pe website-ul oficial: https://netiptv.eu/Payment

Fox IPTV App

Fox IPTV poate oferi EPG, Timeshift (arhiva TV), subtitrare externa, coperta la filme si seriale si nu numai. Aceasta are un cost de aproximativ 11 EUR, taxa fiind pe viata si platitandu-se pe https://foxapp.io/#/payment.

Smart One IPTV

SmartOne, disponibila pe Samsung TV (Orsay si Tizen), LG TV (Web Os, Netcast), televizoare cu sistemul de operare VIDAA spre exemplu Toshiba, Hisense, Brandt, Foxxum Platform adica Panasonic, TCL, Sharp, Tornado si televizoarele pe Vestel adica Hitachi, Toshiba si Telefunken.

Aceasta se poate activa printr-o licenta anuala de 2.5 EUR sau 12.99 EUR pe viata, desigur avand cele 7 zile gratuite sa vezi daca iti ofera ceea ce ai nevoie. Cumpararea de licenta se face prin https://smartone-iptv.com/plugin/smart_one/main_activate.

Set IPTV sau Set Systeme

Set IPTV se poate utiliza de pe televizioarele TCL, Samsung Smart TV sau dispozitivele Android. Aceasta este o aplicatie cu notorietate si este in top cele mai vechi aplicatii de IPTV cu care poti viziona Romania sau orice tara doresti, folosind un abonament CYBERFOX. Licenta insa este una dintre cele mai costisitoare, fiind 15.98 EUR pe viata activandu-se de aici https://setsysteme.com/act.app. Nu uita, ai 7 zile gratuite sa vezi daca ea este cea aleasa.

Acesta este topul aplicatiilor de urmarire IPTV Romania, insa vrem sa iti precizam din nou ca aplicatiile noastre de Android sunt gratuite, iar prin acestea iti oferim si beneficii extra cum ar fi VPN inclus in pretul abonamentului. Daca iti place o anumita aplicatie si nu o vezi in topul nostru, scrie-ne si o adaugam!

Acest website foloseste cookies pentru a iti imbunatati experienta.

Daca doresti abonament sau trial contacteaza-ne prin Telegram/WhatsApp. Simplu si rapid! CYBERFOX functioneaza DOAR in Diaspora! Va multumim pentru intelegere.

Explore
Drag