Skip links

De ce sa ma abonez la CYBERFOX?

Pentru a face un ghid pentru cei doritori de FOX IPTV sau CYBERFOX (brand nou) o sa va prezentam cateva caracteristici care te vor face sa te abonezi la serviciile noastre de canale romanesti online.

  1. Canale proprii 24/7 ce ruleaza filme, emisiuni, sport si alte spectacole de entertainment.
  • FOX MOVIES FULL HD
  • FOX 4K ULTRA HD
  • + altele

2. Video On Demand (VOD) foarte bogat – peste 1000 filme si 50 seriale, toate in format FULL HD sau 4K. Colectii de filme, totul categorizat foarte bine.

3. Filme in premiera – adaugam noutati in cel mai scurt timp. Atat FULL HD, cat si 4K.

4. Promotii periodice – de obicei anuntam prin e-mail si aici pe blog ce promotii avem active.

5. Radio-uri online – aveti la dispozitie o gama larga de radiouri pe care le puteti asculta de pe orice dispozitiv. La calitate maxima.

6. Canale Straine – multi doresc sa vizioneze canale straine, astfel ca noi le oferim. Intrebati un asistent de pe chat despre ce avem disponibil.

7. Support GRATUIT – oferim asistenta gratuita prin chat, aceasta cuprinde: instalari, modificari de abonament, plati samd.

8. Acceptam si criptomonede!

9. Cea mai buna calitate de streaming in format FULL HD, 2K si 4K. Oferim cea mai pura calitate si o sa va foloseasca foarte putin internet.

10. No buffering – infrastructura bazata pe 10GBPS + de banda internet. Cea mai mica latenta din Europa & America avand servere in puncte importante de pe cele doua continente. Reteaua este monitorizata si imbunatatita constant.

Acestea ar fi doar 10 puncte pentru care te-ai putea gandi sa te abonezi la CYBERFOXTV (FOXIPTVRO) . Si daca te-ai hotarat, atunci apasa pe butonul de „Abonamente” si hai sa discutam pe chat!

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.