Skip links

Elimina buffering-ul cand urmaresti IPTV [Ghid]

Serviciile IPTV oferite de CYBERFOXTV sunt deja pregatite pentru a elimina buffering-ul pe intreaga Planeta, insa uneori se intampla ca pur si simplu retelele utilizatorilor sa fie problema.

In acest ghid vei afla cum sa schimbi DNS-ul pe dispozitivul tau, asta fiind o solutie foarte buna de cele mai multe ori. Recomandam si restart router Wi-Fi + dispozitiv. De obicei 90% din cazuri sunt rezolvate asa.

Inainte de toate, daca intampini buffering incearca asta:

Opriți routerul, trageți din priză timp de 5 minute și porniți-l din nou. Acest lucru va șterge memoria cache de pe router. Apoi opriți televizorul sau Smart TV-ul, trageți ștecherul timp de 1 minut și porniți-l din nou. Acest lucru va șterge toate setările vechi de cache de pe router și dispozitiv și ar trebui să ofere o nouă conexiune.

Cum rezolv buffering-ul pe Stalker?

Schimba DNS-urile cu cele de la Cloudflare:

Primary: 1.1.1.1

Secondary: 1.0.0.1

Detalii despre Cloudflare DNS: https://1.1.1.1

Cum adaug DNS-ul pe un router Wi-Fi?

Pentru a face asta ai nevoie de aproximativ doua minute, insa daca chiar nu stii cum s-o faci mai bine ar fi sa studiezi manualul de instructiuni al routerului sau pur si simplu sa scrii pe internet “how to change DNS + nume model router” ex: “how to change DNS TP Link Router”.

  1. Pentru o mai buna conexiune, conecteaza un cablu de internet direct la televizor.
  2. Intra in panoul de administrare al routerului prin intermediul unui browser web.
  3. In setarile routerului, gaseste setarile pentru DNS.
  4. Inlocuieste Primary DNS cu 1.1.1.1
  5. Inlocuieste Secondary DNS cu 1.0.0.1
  6. Salveaza setarile si restarteaza routerul Wi-Fi.

Cum schimb setarile DNS pe telefon si alte dispozitive?

Deoarece credem ca ai prins ideea, in randurile ce urmeaza vei gasi videoclipuri pentru celelalte dispozitive. Foloseste tot 1.1.1.1 & 1.0.0.1

Setari DNS pe iOS:

Setari DNS pe Android:

Setari DNS pe PC (computer sau laptop):

Pentru a elimina probabilitatea de buffering alege servicii IPTV de calitate care folosesc servere cu o conexiune buna in toata lumea. Daca doresti sa experimentezi o conexiune CDN, atunci apeleaza la CYBERFOXTV.

Acest website foloseste cookies pentru a iti imbunatati experienta.

Daca doresti abonament sau trial contacteaza-ne prin Telegram/WhatsApp. Simplu si rapid! CYBERFOX functioneaza DOAR in Diaspora! Va multumim pentru intelegere.

Explore
Drag