FAQ

Intrebari Intrebari

In grila noastra sunt disponibile canale TV si Filme/Seriale in sistem VOD (Video On Demand).

Continutul nostru este in FULL HD, 2K si 4K. Avem insa si canale TV in format SD pentru utilizatorii cu internet slab.

Pentru a afla metodele de plata disponibile va rugam sa ne contactati prin Telegram. De asemenea, va informam cu privire la faptul ca toate platile sunt securizate si procesate de catre mari procesatori de plati folosind conexiuni securizate HTTPS.

Desigur. Este total gratuit si fara nicio obligatie. O poti face oricand doresti!

Suntem de foarte mult timp pe aceasta nisa, iar oamenii care urmaresc continutul nostru sunt foarte multumiti. CYBERFOX (CyberIptvRo) este o fuziune.

Frecvente Frecvente

Continutul nostru este compatibil cu orice aplicatie IPTV. Conform sistemului de operare folosit puteti cauta pe internet o aplicatie sau urmariti blog-ul nostru.

Cel mai rapid recomandam sa ne contactati prin Telegram. De obicei avem foarte multe mesaje prin e-mail si nu le putem raspunde. Pe Telegram suntem mai mereu prezenti.

Pentru lista de canale va rugam sa ne contactati prin Telegram. Lista a fost dezactivata de pe website din diverse motive.

Va informam cu privire la faptul ca anumiti provideri de mail pot include e-mailurile noastre in Spam. Va rugam sa verificati bine in toate folderele dupa mailurile noastre, iar mai apoi sa ne adaugati adresa ca fiind una sigura ca sa le primiti automat in Inbox pe viitor.

Toate activarile se fac manual pentru a verifica plata, informatiile introduse etc. Va informam cu privire la faptul ca operatorii nostri au un program, iar acesta este mentionat si actualizat pe Telegram. Pentru perioadele de Sarbatori va recomandam sa va achizitionati/achitati abonamentul din timp pentru a evita posibilele probleme deoarece atunci toti operatorii au liber.

Video On Demand

Acceseaza cele mai frumoase filme si seriale online.

Conexiune WorldWide

Servicii disponibile in toate tarile din lume, fara bariere.

No Buffering

Cea mai buna viteza al unui serviciu IPTV Romania.