Skip links

Termeni si Conditii

1. Toate ofertele au propriul regulament, va rugam sa il cititi in sectiunea speciala de Oferte.

2. Programele TV specifice altor provideri nu sunt garantate, iar acestea pot suferi schimbari, downtime-uri.

3. Extraoptiunea PLEX este oferita doar in cadrul abonamentelor anuale, nu mai putin de 12 luni (decat in cazul unei oferte active).

4. Grila poate suferi schimbari pe parcursul abonamentului, iar abonatii vor fi notificati de schimbarile din grila RO.

5. CYBERFOX IPTV nu stocheaza datele abonatilor, adresele IP, detalii financiare sau alte caractere care au legatura cu identitatea personala.

6. Metodele de plata folosite sunt sigure, securizate si criptate. Acestea sunt furnizate pe baza unor procesatori de plati internationali care ofera cea mai buna securitate.

7. CYBERFOX IPTV nu este responsabil de dispozitivele utilizatorilor cu privire la siguranta si instalare. Insa, este oferit support gratuit in limita programului si a fluxului de mesaje, pentru ajutor cu aplicatia.

8. Abonamentul este 100% digital. Nu aveti nevoie de echipament special din partea noastra, antene sau cabluri extra. Este necesara o conexiune internet de minimum 5 mbps download.

9. Streaming-ul functioneaza pe un singur IP sau mai multe in functie de abonamentul ales. In cazul in care ati incercat sa incalcati aceasta regula, sunteti blocat automat si nu mai aveti permisiunea de a viziona.

10. CYBERFOX IPTV returneaza banii in termen de 14 zile de la activarea abonamentului, fara niciun motiv.

11. Ne rezervam dreptul sa trimitem campanii de Marketing, insa va puteti dezabona dand click pe “Dezaboneaza-te” din e-mail.

12. Nu garantam functionarea serviciilor 24/7, desi avem solutii de backup uneori apar situatii neprevazute care pot duce la nefunctionarea temporara a serviciilor.

13. Perioada de test maxima este de 24 (de) ore si poate fi gratuita sau contracost, in conformitate cu ofertele de pe website.

14. Extraoptiunea PLEX nu este garantata, iar acesta este un bonus oferit la pachetul dvs.

15. Functia de “Replay” sau “Timeshift” inseamna posibilitatea de a urmari show-ul preferat care a fost difuzat in ultimele 5 zile pe un anumit canal. Aceasta functie nu este activa pe toate canalele, iar lista poate fi oferita de unul dintre operatorii CYBERFOXTV.

16. Functia “Replay” / “Timeshift” nu este disponibila pe toate aplicatiile IPTV si nu suntem responsabili de asta.

17. Nu este necesara o conexiune VPN pentru a viziona CYBERFOX IPTV. Totusi, oferim gratuit conexiuni VPN utilizatorilor nostri, insa acest lucru nu este garantat.

18. In cazul in care alegi sa folosesti serviciile noastre, esti de acord pe proprie raspundere cu acesti Termeni si Conditii.

19. CYBERFOX nu este disponibil pentru rezidentii din Romania.

Acest website foloseste cookies pentru a iti imbunatati experienta.

Daca doresti trial/abonament contacteaza-ne prin Telegram/WhatsApp. Usor si rapid pentru toata lumea! CYBERFOX functioneaza doar in Diaspora!

Competitiile sportive se vad prin CYBERFOX. Toti abonatii noi la abonamentele anuale vor beneficia de 20% Reducere.

Explore
Drag