Skip links

Cele mai bune aplicatii IPTV pentru dispozitivele Android

IPTV sau Internet Protocol Television a revolutionat industria televiziunii in ultimii ani. Aplicatiile IPTV pentru dispozitivele Android au devenit si ele populare fiind unul dintre cele mai raspandite sisteme de operare din lume datorita convenientei si flexibilitatii.

Lista cu cele mai bune playere IPTV pentru dispozitive Android

Sunt o multime de playere/aplicatii disponibile pentru Android, iar prin aceasta postare vom trece printre cele mai bune care exista in zilele noastre. De luat in considerare ca aceasta lista este bazata pe cea mai buna experienta a utilizatorului, insa aceste aplicatii (majoritatea) functioneaza pe baza de M3U URL ceea ce anumiti provideri nu ofera. Pentru trial gratuit de cele mai multe ori temporar veti fi redirectionati spre alte aplicatii.

TiviMate IPTV Player

TiviMate IPTV Player este un player popular de IPTV pentru dispozitivele Android care le ofera posibilitatea utilizatorilor sa vizioneze canale prin live streaming si continut VOD (Video On Demand) provenite din mai multe surse. Accepta formatele M3U si XML, completandu-se printr-o multime de functii si o interfata foarte usor de utilizat.


Cateva dintre functiile-cheie ale TiviMate IPTV Player sunt: playlist-uri multiple, EPG (Program TV), filtrare si sortare de canale, si abilitatea de a adauga la favorite sau chiar de a construi grupuri personalizate de canale. Aplicatia este disponibila la descarcare prin Google Play Store. Utilizatorii pot achizitiona pachetul premium ce le deblocheaza functii aditionale.


Link catre Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=ar.tvplayer.tv

IPTV Smarters Pro

IPTV Smarters Pro este un player IPTV printre cele mai populare pentru Android, insa este disponibila si pe anumite Smart TV-uri (LG sau Samsung), computere (Windows & macOS) care ofera posibilitatea de a viziona canale TV, filme, seriale, si alte tipuri de continut video de pe internet.

IPTV Smarters Pro suporta mai multe playlist-uri, EPG, si ofera o interfata usor de utilizat pentru utilizatorii incepatori sau experimentati in televiziune online.

IPTV Smarters PRO nu este disponibila in Play Store, insa poate fi descarcata de pe site-ul oficial: https://www.iptvsmarters.com/#downloads

Televizo – IPTV Player

Televizo este un player IPTV pe care il recomandam deoarece are o interfata foarte moderna si usor de utilizat oferind o experienta extraordinara. Cateva dintre functiile pe care Televizo le ofera:

  • Suporta playlist-uri M3U si XSPF;
  • Suporta EPG (program TV);
  • Posibilitatea de a adauga canale la favorite si a vedea ce este pe canalele favorite;
  • Optiuni multiple de vizionare, fullscreen mode sau player extern;
  • Personalizare completa pentru interfata utilizatorului, schimbare de tema sau layout;

Pe scurt, Televizo este un player IPTV care a primit o multime de recenzii pozitive pe baza performantei stabile si a experientei moderne pe care o ofera.

Link catre Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ottplay.ottplay

XCIPTV Player

XCIPTV Player – o aplicatie foarte frecvent utilizata pe dispozitivele Android. Motorul acestei aplicatii este de cele mai multe ori folosit la construirea unor aplicatii personalizate ale unor provideri IPTV.


Aplicatia este compatibila cu o varietate de formaturi media, incluzand playlist-uri M3U, EPG, canale TV live sau Video On Demand. XCIPTV Player este o optiune foarte buna pentru utilizatori daca doresc o experienta cat mai buna si stabila.

In final, exista o multime de playere si aplicatii IPTV pe dispozitivele Android insa aceasta lista include cele mai bune aplicatii care exista atat din punct de vedere al interfetei cat si al functionalitatilor. Daca doresti insa sa vizionezi continut IPTV vei avea nevoie de un playlist care contine canale, filme, seriale sau alte tipuri de continut media. Aceste playlist-uri IPTV se pot regasi pe internet gratuit sau daca doresti un playlist stabil si functional 24/7 atunci va trebui sa contactezi unul dintre providerii IPTV din lume care ofera playlist-uri pe baza de abonamente.

Acest website foloseste cookies pentru a iti imbunatati experienta.

Daca doresti abonament sau trial contacteaza-ne prin Telegram/WhatsApp. Simplu si rapid! CYBERFOX functioneaza DOAR in Diaspora! Va multumim pentru intelegere.

Explore
Drag